Privacy Verklaring

Bij OptiWise Technologies respecteren wij de privacy van onze bezoekers en klanten. Wij zullen uw persoonlijke informatie uiteraard vertrouwelijk en met zorg behandelen. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan ons stelt.

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen worden en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind u hier ook al uw rechten en plichten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten.

OptiWise Technologies verzamelt in bepaalde situaties uw gegevens. Het is daarom goed als u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Mocht u iets rondom het gebruik van uw gegevens als onprettig ervaren neem dan gerust contact met ons op.

OptiWise Technologies
Btw nr. NL8595.09.655.B01 | KvK nr.:73394343
info@optiwise.nl

Gebruik van cookies

Als u gebruik maakt van onze website worden er cookies geplaatst. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

Wat doen wij met uw gegevens?

Er worden voor verschillende doelen persoonsgegevens verzameld door OptiWise Technologies. Deze lichten we hieronder toe.

Versturen van nieuwsbrieven

OptiWise Technologies stuurt via Mailchimp nieuwsbrieven en uitnodigingen voor events die we (mede) organiseren en updates over ontwikkelingen rondom onze dienstverlening. Om dit te doen verzamelen we je naam, de organisatie waar u werkt en uw email adres via formulieren op de website van OptiWise Technologies. Deze gegevens slaan wij op in Pipedrive. Al onze nieuwsbrieven bevatten een link waarmee u zich kunt afmelden.

Contact opnemen

uw gegevens worden verzameld als u contact opneemt met OptiWise Technologies via mail of een contactformulier op de website. We vragen hierbij om de benodigde informatie, zoals je naam, organisatie, email, telefoonnummer en informatie over uw vraag. Dit doen we zodat we een passend voorstel kunnen doen of onze diensten kunnen aanbieden.

Analytics

Om te zien hoe bezoekers onze website gebruiken en om te kunnen analyseren hoe effectief onze AdWords-advertenties bij Google zoekresultaat pagina’s zijn, maken wij gebruik van Google Analytics (GA) en Google Tag Manager. Deze helpt ons in te zien hoe effectief onze zoekmachine optimalisatie is. Google Analytics maakt hiervoor gebruik van cookies. Deze cookies bevatten alleen anonieme en statistische gegevens en geen persoonlijk identificeerbare informatie (persoonsgegevens). Deze informatie wordt, samen met het adres van uw computer (IP-adres), door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Wil je niet dat Google Analytics uw gegevens hiervoor gebruikt? Google biedt een opt-out-plug-in voor een aantal website browsers. Kijk hiervoor op: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Advertenties

Op basis van uw gedrag op onze website worden met marketinglijsten profielen aangemaakt, zodat we je op andere sites relevante advertenties kunnen tonen. Hiervoor maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken. Hierdoor krijg je als bezoeker relevante advertenties te zien buiten het .nl en .com domein, aangezien dit aansluit bij je eerder getoond gedrag op de website. Hiermee hopen we je nog beter te kunnen informeren over onze diensten en artikelen. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar een specifiek persoon.

Social Media delen

Op deze site zijn links en knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.

Wie heeft toegang tot de data?

De gegevens die OptiWise Technologies ontvangt en verwerkt worden beheerd door middel van verschillende tools.

Pipedrive

Alle contact gegevens die wij ontvangen worden handmatig opgeslagen door ons in Pipedrive. Hierbij gaat het om je naam, email, telefoonnummer en de organisatie.

Mailchimp

Onze nieuwsbrieven en event mailing wordt verzonden met Mailchimp. Op het moment dat u zich hiervoor aanmeldt, wordt uw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

Amazon Web Services

De website en back-ups van de website worden gehost bij Amazon Web Services. Gegevens die jij achterlaat op de website van OptiWise Technologies zijn versleuteld op de servers van TraAmazon Web ServicesnsIP opgeslagen.

Hoelang bewaren uw gegevens?

uw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp en pipedrive. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt zich namelijk uitschrijven wanneer u maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@optiwise.nl. Op dat moment zullen wij uw gegevens verwijderen van onze lijst.

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met OptiWise Technologies via mail of een contactformulier, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver, of/en in Pipedrive. Deze gegevens worden bewaard gedurende de periode waarin wij dit relevant acht in het kader van de dienstverlening, tenzij op grond van een wettelijke bepaling het verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren. Als u wilt dat wij deze verwijderen kunt u een mail sturen naar info@optiwise.nl

Analytics

De gegevens die analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Advertenties

De marketinglijsten die worden ontwikkeld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Facebook, LinkedIn & Google.

Social Media delen

De gegevens over het delen van een content op onze website wordt opgeslagen op onze website en is terug te zien op uw eigen social media. Deze informatie wordt opgeslagen zolang de content online is.

Hoe beveiligen wij uw gegevens?

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door OptiWise Technologies of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar OptiWise Technologies Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast is onze website is standaard beveiligd met HTTPS. Wat staat voor; HyperText Transfer Protocol Secure. Dit is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens die op de website worden verzameld versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.

Wat zijn uw rechten?

Recht op inzage

U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij OptiWise Technologies vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met OptiWise Technologies. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten aanpassen door OptiWise Technologies.

Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij OptiWise Technologies opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan eheft u het recht op overdracht. Hierbij dient OptiWise Technologies al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij OptiWise Technologies vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat OptiWise Technologies u niet op de juiste manier helpt.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat OptiWise Technologies uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan door een mail te sturen naar info@optiwise.nl. We streven ernaar om binnen één week te reageren.

Wat zijn de plichten?

OptiWise Technologies verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van OptiWise Technologies via e-mail of telefoon. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan OptiWise Technologies de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met OptiWise Technologies met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

OptiWise Technologies behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer OptiWise Technologies dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van OptiWise Technologies te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heeft toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

OptiWise Technologies
Btw nr. NL8595.09.655.B01 | KvK nr.:73394343
info@optiwise.nl

Aanpassen privacyverklaring

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen of wijzigingen aan onze website. Wij adviseren daarom ook de verklaring regelmatig te bekijken.