Vacature Softwareontwikkelaar

Als softwareontwikkelaar bij OptiWise houd je je bezig met het uitwerken, optimaliseren en implementeren van bestaande software. Het is maatwerk en je bent tijdens het ontwikkelproces veel (met je collega) aan het afstemmen voor de klant. Jouw sociale vaardigheden zijn dus van groot belang. Wij zijn een klein team en dat vraagt flexibiliteit van jou en ons.

De opdrachten van OptiWise zijn heel divers. Het varieert van software optimalisatie en een tot een nog te bouwen applicatie. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

Wie ben jij

Programmeren is je hobby en je denkt in simpele structuren. We hebben liever dat je iedere maand een toetsenbord verslijt dan dat het toetsenbord er na een jaar ongebruikt uit ziet. Jij bent nieuws- en weetgierig. Van nature onderzoek je, diep je vragen uit los je graag vraagstukken op. Persoonlijke ontwikkeling vind jij belangrijk. Je bent sociaal vaardig en je bent creatief.

Wij wensen veel van jou:

Bij OptiWise hoef je niet alles te kunnen/ of weten bij ons mag je leren en groeien. Je bent en voelt je assertief genoeg om vragen te stellen. Liever veel vragen en niet te lang wachten dan dat je uren blijft steken en niet verder komt. En jouw motivatie vinden wij belangrijk. Je hebt drive. Je stelt je open in het team en deelt graag.

Wat wij een prettige bagage vinden is: Je bent bekend met termen zoals CRM, ERP, OAuth en bent bekend met Symfony.

Technische bagage:

Wat biedt OptiWise?

Heb je interesse of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Manuel. Hij is bereikbaar op 088 - 360 63 60